OM OSS

oversikt4_klippet.jpg

Det er naturen og det flotte kulturlandskapet rundt som gjør Sløvika Camping og Feriehus så fredelig og spesielt. Særlig om sommeren er beliggenheten helt ned i vannkanten på Randsfjorden ekstra kjærkommen. Campingen ligger også midt i Pilgrimsleden ved historiske Roen Bro. Broen ble bygget da veien forbi var Bergenske hovedveg eller postgangen mellom Kristiania og Bergen - også kalt kongevegen, da flere norske konger har reist forbi. Ovenfor Roen Bro var det hvile- og skjenkestue på 1800-tallet.

Sløvika Camping og Feriehus drives av Hans Gunstad og Marit Olive Lindstad. De er lidenskapelig opptatt av at stedet skal være inkluderende og godt å komme til. Campingen ble etablert på 60-tallet og ble i mange år drevet av onkelen og tanten til Hans. Hans kjøpte stedet i 1997 og har siden drevet Sløvika i tillegg til gården Gunstad som ligger rett i nærheten. 

Selve navnet Sløvika har sin opprinnelse i Sløfiske etter ørret. Man bygget en sløe i elvemunningen ved siden av campingen. Sløen sørget for at småfiskene rant ut igjen i fjorden, mens den store ble igjen i fangstkassene.

Sløvikas historie og plassering passer godt til reisende, de som søker ro, de som liker de små og intime stedene, de ønsker aktiviteter enten til lands eller til vanns, vandrerne og de som liker å fiske.

KONTAKT OSS:

Sløvika Camping og Feriehus

Telefon: 61 31 55 80

slovikacamping@hotmail.com

Adresse:
Fjordlinna 1665, 3520 Jevnaker, Norge